VIELÄ pääsee mukaan kaikkin ryhmiin! HUOM! Junnukaraten ryhmä sulkeutuu Ti 14.9. !!

Vielä pääsee mukaan kaikkiin ryhmiin:

Junnukaraten syyskuun Peruskurssin viimeinen päivä aloittaa on tulevana Tiistaina 14.9. !! Täytä heti lomake sivulla Junnukarate ! Ti 14.9.  jälkeen kaikki jotka eivät vielä ole osallistuneet harjoituksiin JA maksaneet Peruskurssin maksua, laitetaan jonotuslistalle. Seuraava kurssi pyritään järjestämään heti kun on riittävästi ilmoittautuneita jonossa.

Kaikkiin aikuisten ryhmiin mahtuu vielä. Erillistä Peruskurssia ei järjestetä syksyllä 2021 missään aikuisten lajissamme, vaan mukaan pääsee non-stop niin kauan kun on paikkoja vapaana. HUOM! Suoraan treeneihin EI kuitenkaan voi tulla kuin poikkeustapauksessa !! Käytännössä voi saada luvan osallistua yleisiin treeneihin suoraan ainoastaan jos on harrastanut lajia aikaisemmin. (Krav Magan kohdalla pitää lisäksi olla nimenomaan Saario Academyn Classic Krav Magaa). Kaikissa muissa tapauksissa ryhmään pääsee erillisten perehdytystuntien kautta. Katso lisää välilehdeltä “Miten voin aloittaa?”    Täytä samalla myös ilmoittautumislomake. Otamme sen jälkeen yhteyttä, niin voimme kartoittaa tilanteen ja tarvittaessa sopia ajankohdan perehdytystunneille.

Mahdollisesti järjestämme myös jonkun lajin kohdalla (ei kuitenkaan Defendo) yleisen tutustumis-/perehdytystreenin jossain vaiheessa syksyn aikana.