Jyrki Saario DEFENDO

Defendo on nykyaikainen ja suoraviivainen itsepuolustus-, taistelu- ja voimankäyttömenetelmä. Helposti opittavia tekniikoita, iIman turhia muodollisuuksia, hienosteluja tai ihmekikkoja. Kehitetty sellaiseksi että toimii aivan tavalliselle keskivertoihmiselle, sekä naisille että miehille. Alaikäraja lajin harrastamiselle seurassamme on 18v.

Laji on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti.

 JYRKI SAARIO DEFENDO

Lajin perustana on Jyrki Saarion yli neljänkymmenen vuoden kokemus maailman tehokkaimmista itsepuolustusjärjestelmistä. Lajista on käytetty myös nimeä “Scandinavian Defendo”. Jyrki Saarion johdolla kehitystyöhön on osallistunut lukuisia maailman eturivin itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelu -kouluttajia. Defendosta on luotu helposti opittava ja tehokas konsepti, joka on mukautettu erityyppisten väkivaltatilanteiden mukaan joita tämän päivän yhteiskunnassa esiintyy.

Defendo tarjoaa turvallisissa olosuhteissa sopivasti haastavaa harjoittelua ja antaa tietoa kuinka selviydytään mahdollisimman hyvin erilaisista tilanteista jotka sisältävät verbaalista / fyysistä uhkaa,  joita saattaa kohdata niin työssään kuin vapaa-ajallakin. Samalla saadaan fyysistä kuntoa, lisää itseluottamusta, ja hyvää fiilistä mielekkäästä harrastuksesta !

Jyrki Saario Defendossa on rajoitettu määrä yksinkertaisia tekniikoita, ainoastaan hyvät ja toimivat osat monesta eri kamppailulajista (kuten esim. nyrkkeily, jujutsu, BJJ, Krav Maga ja Thai-nyrkkeily) on säilytetty Sen sijaan, että oppilaat oppisivat uusia ja taas uusia tekniikoita, hiotaan perustekniikoita ja taktista käyttäytymistä ja voimistetaan henkistä vahvuutta.Tekniikat ovat yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia, sellaisia jotka todetusti toimivat myös vaikeissa olosuhteissa ja stressitilanteissa, ja niissä pyritään hyödyntämään harjoittelijan fyysisiä edellytyksiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Jyrrki Saario Defendo on optimoitu juuri tämän päivän todellisiin arjen uhkiin ja on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu realistinen itsepuolustusmenetelmä – yksi maailman parhaista !

Tutustu myös Saario Academyyn !

KIINNOSTAAKO DEFENDO?
ILMOITA KIINNOSTUKSESTASI ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA,
TAI KYSY LISÄÄ INFO@FIGHTERSCLUB.FI TAI PUH. 044-5000 256/KIM STÅLFORS


    Kyllä, hyväksyn

    TORNIO 2017