SYYSKAUSI ON ALKANUT – TULE MUKAAN !

Fighters Clubin syyskausi on alkanut!
Putaan hallilla jo voimassa tämän lukuvuoden treeniajat. Tervahallilla alkaa syyskauden treenit SU 5.9., siihen saakka mennään vielä ulkotreeneillä Kemissä.

JUNNUJEN (9-13v.) PERUSKURSSI alkaa 7.9.2021. Ihan mukavasti on tullut ilmoittautumisia, mutta Vielä mahtuu mukaan muutama lisääkin.
Jos kurssi on jo alkanut, tai ryhmä on täynnä, niin laitamme ilmoittautumiset jonotuslistalle seuraavaa mahdollista kurssia varten. Kursseja järjestetään siis aina tarpeen&vapaiden paikkojen mukaan ! Täytä junnujen ilmoittatumislomake sivulla “Junnukarate”

AIKUISTEN RYHMIIN ei järjestetä erillisiä “Peruskursseja”, vaan järjestämme koko ajan perehdytyksiä sopimuksen mukaan, yhdelle tai useammalla hengelle. Perehdytykset pääasiassa 2 x 1,5t., käydään läpi lajin ja harjoittelun perusteet. Sen jälkeen voi tarvittaessa tulla vielä kerran ryhmätreeniin kokeilemaan ennen kuin täytyy päättää haluaako aloittaa lajin. Aikuisten ryhmiin mahtuu pääsääntöisesti  uusia harrastajia, mutta ajoittain rauhoitamme treenit joksikin aikaa niin että emme ota uusia harrastajia mukaan.

Käy katsomassa sivu “Miten voin aloittaa?“, sen kautta näet tarkemmat tiedot ja voit täyttää ilmoittautumislomakkeen