IRONMAN KICKBOXING

Tervetuloa tutustumaan Saario Academy:n IRONMAN KICKBOXINGIIN – vuodesta 2021 alkaen myös Fighters Clubilla Meri-Lapissa!

Huom. Fighters Clubilla potkunyrkkeilyn alaikäraja 15v.

Potkunyrkkeily (= kickboxing) on yksi suosituimmista kamppailulajeista maailmassa.  Yksinkertaistaen voi sanoa, että potkunyrkkeilyssä yhdistyvät nyrkkeilyn lyönnit sekä ”itämaisten kamppailulajien” potkut. Potkunyrkkeilyä harrastetaan kuitenkin monessa eri muodossa, ja monen eri liiton alla ja erilaisilla säännöillä. Potkunyrkkeilyharrastuksen mielekkyys ja onnistuminen riippuu suuresti koulusi kulttuurista ja ohjaajien käyttämistä opetusmenetelmistä.

SAARIO ACADEMY:n sertifioimat  IRONMAN KICKBOXING -seurat opettavat potkunyrkkeilyä IRONMAN KICKBOXING – konseptilla. Alkuperäinen IRONMAN KICKBOXING – konsepti, sisältäen harjoitusmenetelmät ja tekniikat, on kehitetty Jyrki Saarion ja Jonny Andreassonin johdolla jo vuonna 1988 Ruotsin Göteborgissa.

Saario Academy:n IRONMAN KICKBOXING avainteesit


1. Sertifioidut ohjaajat

Vaikka IRONMAN KICKBOXING -klubit ovat itsenäisiä, niin kaikki sertifioidut IRONMAN KICKBOXING -ohjaajat ovat käyneet läpi laajan koulutuksen suoraan SAARIO ACADEMY:n alaisuudessa. Näin varmistetaan, että sinulle tarjotaan paras mahdollinen oppimisympäristö potkunyrkkeilyn harrastamiseen.

Potkunyrkkeily on kaikille, mutta vain jos sitä opetetaan oikein.

2. Turvallinen oppimisympäristö

Monissa potkunyrkkeilykouluissa maailmalla, kaikki on rakennettu vastaamaan edistyneempien harrastajien tarpeita. Jos olet aloitteleva oppilas, toimit usein vähän kuin “nyrkkeilysäkkinä” yläpuolellasi oleville. Ajatteluprosessi on, että jos vältät loukkaantumiset ja roikut mukana tarpeeksi kauan, niin lopulta opit hyväksi, kovan koulun kautta.

IRONMAN-seuroissa asiaa lähestytään hieman toisesta suunnasta, mennään turvallisuus ja kaikkien viihtyvyys edellä. Matalalla kynnyksellä, lämpimässä ilmapiirissä toisiaan tukien ja auttaen, vaikka tosissaan ja ahkerasti harjoitellaankin.

3. Yhteistyöllä eteenpäin

Peruskursseillamme ei ole kilpailullista sparraamista/ottelemista. Tämän johdosta sinulla on mahdollisuus oppia perusteet ja kaikki perustekniikat samanhenkisten harjoittelukumppaneiden kanssa, yhteistyöhön perustuvilla turvallisilla pariharjoittteilla.

Kun siirryt edistyneempien ohjelmaan, pääset aloittamaan myös sparraamisen. Saat harjoitella taitotasoiltaan erilaisten harjoittelukumppaneiden kanssa, jotka kuitenkin kaikki pikemminkin työskentelevät kanssasi kuin kilpaillen sinua vastaan. Kaiken perustana on harjoituskavereiden kunnioittaminen ja auttaminen kehittymään.

 

TÄYTÄ LOMAKE alla, niin varaat itsellesi paikan tutustumaan lajiin, ja ilmoitamme sinulle heti kun saamme vahvistettua Meri-Lapin ensimmäisen Peruskurssin aloituspäivän ! Harjoitteluajat ovat Tiistaisin klo 19.45-21.00 Tervahallilla, ja Perjantaisin klo 20-21 Putaan Liikuntahallilla.

Lisäksi voi alkeet opittuaan osallistua mahdollisiin Fight Club – treeneihin. Näitä kauden alussa Lauantaisin päivällä Tervahallilla, mutta muutoksia voi tulla.

Ilmoittautumalla voit osallistua ilmaiseen tutustumistreeniin kunhan hallit aukeavat, ja myös itse kurssille täytetään paikat näiden ilmoittautumisten mukaisessa järjestyksessä !

Lisätietoa voit kysellä viestissä, tai p. 044-5000 256/Kim

     Kyllä, hyväksyn