Miten voin aloittaa ?

Aikuisten ryhmät (Kyokushin karate, Krav Maga, Defendo)

Vaihtoehtoja on kaksi:

1) Lyhyt Starttikurssi. Kesto 10 tuntia, osallistujamäärä 2-6 henkilöä. Hinta 60 € per hlö. (20 € hyvitetään treenimaksussa mikäli päätät aloittaa lajin harjoittelun) Monipuolinen mutta tiivis paketti, treeniajat räätälöidään ryhmän mukaan.  Antaa kuvaa valinnan mukaan 2-4 lajista, yleisestä pystykamppailusta, ja itsepuolustuksen teoriasta. Sisältää myös tutustumistreenin normitreeneissämme. Hyvät paketti jos et tiedä varmuudella mikä laji juuri sinun kannattaisi aloittaa, tai haluat muuten vain saada monipuolisemman johdatuksen kamppailun maailmaan ja harjoitteluun.

2) Yhden lajin harjoittelun perusteet. Kesto 2krt 1-1,5 tuntia, 1-2 osallistujaa. Hinta 40 €/hlö. (20 € hyvitetään treenimaksussa mikäli päätät aloittaa lajin harjoittelun).  Mikäli tiedät etukäteen mikä on se laji joka kiinnostaa, ja haluat mahdollisimman nopeasti kyseisen lajin pariin – silloin voidaan antaa yksityisopetuksena lajin harjoittelun perusteet, jonka jälkeen pystyt sujuvasti heti harjoittelemaan ryhmän mukana.

Molemmissa tapauksissa, täytä Starttikurssin lomake. Jos haluat vaihtoehdolla 2. aloittaa valitsemasi lajin ryhmässä treenaamisen mahdollisimman nopeasti, ja käydä siis vain läpi perusteet (2-3t.) siihen lajiin, mainitse asiasta viesti-osiossa. 

Karatejunnut  (9-13v.)

Ryhmään otetaan suoraan mukaan, silloin kun on paikkoja vapaana. Mikäli ryhmä on juuri sillä hetkellä täynnä, voimme ottaa jonotuslistalle, ja ilmoitamme kun voi tulla kokeilemaan. Kokeilukerta on ilmainen.