Aikataulut ja maksut

SUUNNITELLUT TREENIVUOROT KEVÄÄLLE 2021

(Rajoitukset ja suositukset hämmentävät edelleen kuvioita, ja Ironman Kickboxingin aloitus tuo omat muutoksensa. Eli muutoksia voi valitettavasti tulla kesken kaudenkin. Mutta pyritään tietenkin pitämään treeniajat mahdollisimman samoina jatkossakin)

 

 

Olemme siirtyneet käyttämään Nimenhuuto-sovellusta. Sen kautta harrastajamme näkevät kaikki harjoitusvuoronsa, ja ilmoittautuvat aina etukäteen niihin.
Eri rajoituksista ja suosituksista johtuen, on tietenkin paljon epävarmuustekijöitä keväänkin suhteen, ja treenejä sovitetaan tilanteen mukaan. Hallien ollessa suljettuja, olemme harjoitelleet ulkona, erikseen sovittuina aikoina. Ulkotreenejä meillä voi olla läpi vuoden aina välillä, ihan normaalitilanteessakin.
Myös ulkotreenien muotoa on sovitettu kulloisenkin tilanteen suositusten mukaisesti.
Ulkotreeneistämme (meidän vastuullisilla toimintatavoillamme) olemme kirjallisesti pyytäneet selvennystä kaupungin ja sairaanhoitopiirin yleisten suositusten suhteen marraskuussa 2020, alueen ollessa pandemian “kiihtymisvaiheessa”. Ulkotreeniemme todettiin olevan, yleisten suositusten sanamuodosta huolimatta, hyväksyttävää ja suositusten mukaista harrastustoimintaa meidän varotoimilla ja toimintatavoillamme.
Fight Club – treenit ovat avoimet kaikille Fighters Clubin aikuisryhmissä treenaaville. Fight Club-treenit ovat useimmiten pitkälti potkunyrkkeily-tekniikkaa.

KARATE maksuvaihtoehtoina käteinentilisiirto (löytyy alempaa), Smartum Saldo, Eazybreak, tai ePassi. Aloittaessasi kauden loppupuolella, voit saada alennusta treenimaksuun.
HUOM! Smartum & ePassi -> Kyokushinkai Tornio ry !

DEFENDO, KRAV MAGA ja KICKBOXING maksuvaihtoehtoina käteinen, mobiilimaksut, pankki- tai luottokorttimaksu, tilisiirto, Smartum saldo, ePassi, Eazybreak. Aloittaessasi kauden loppupuolella, voit saada sovitellun treenimaksun. HUOM! Smartum & ePassi -> Fighters Club Finland ! Defendossa ja Krav Magassa 18v. alaikäraja ! (Tapauskohtaisesti voidaan poiketa ikärajoista)

Harjoittelemme Kyokushinkai Tornio ry:n ja Shinkyokushinkai Finland:in alaisuudessa. Sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja periaatteita (Katso molempia yhdistyksiä koskevat säännöt kuvassa alempana) jos meillä harjoittelet. Näiden rikkomisesta on Aina seuraamuksia koskien harjoittelua kanssamme, olet jäsen tai et.

Huomioithan että seura/yhdistys ei vakuuta harrastajiaan, vaan jokainen harrastaa omalla vastuullaan ja vastaa itse omista tarpeellisista vakuutuksista!
Suosittelemme että hankit esim. Defendo-lisenssin, joka sisältää vakuutuksen.

Vastuuvetäjä, yhdistyksen pj. 

Kim Stålfors
P. 044-5000 256
kim@fightersclub.fi

Yhdistyksen osoite

Kyokushinkai Tornio ry , Shinkyokushinkai Finland ry
Pirkkiönkatu 9 A 8
95420 Tornio

info@fightersclub.fi

Pankkiyhteys KARATE

Osuuspankki
Saaja: Kyokushinkai Tornio ry
IBAN:  FI19 5475 0020 1473 72

Pankkiyhteys DEFENDO & KRAV MAGA

Osuuspankki
Saaja: Fighters Club Finland
IBAN: FI64 5710 8320 0256 98

KYOKUSHINKAI TORNIO RY:n säännöt, joita kaikki Kyokushinkai Tornion / Fighters Club Finland:in / Shinkyokushinkai Finland:in harjoituksiin osallistuvat sitoutuvat noudattamaan:

 

TREENIPAIKAT:

TORNIO: Putaan Liikuntahallin tatami, Viidankatu 20. Sama sisäänkäynti kuin uimahalliin.

KEMI: Tervahallin tatami. Tervaharjunkatu, Kemi. Prismaa vastapäätä.