Aikataulut ja maksut

VAKIO TREENIVUOROT SYKSYLLE 2020

Olemme siirtyneet käyttämään Nimenhuuto-sovellusta. Sen kautta harrastajamme näkevät kaikki harjoitusvuoronsa, ja ilmoittautuvat aina etukäteen niihin. Alla vakiovuoromme. Fight Club – treenit ovat avoimet kaikille Fighters Clubin aikuisryhmissä treenaaville.

 

KARATE maksuvaihtoehtoina käteinentilisiirto (löytyy alempaa), Smartum Saldo, Eazybreak, tai ePassi. Aloittaessasi kauden loppupuolella, voit saada alennusta treenimaksuun.
HUOM! Smartum & ePassi -> Kyokushinkai Tornio ry !

DEFENDO, KRAV MAGA ja KICKBOXING maksuvaihtoehtoina käteinen, mobiilimaksut, pankki- tai luottokorttimaksu, tilisiirto, Smartum saldo, ePassi, Eazybreak. Aloittaessasi kauden loppupuolella, voit saada sovitellun treenimaksun. HUOM! Smartum & ePassi -> Fighters Club Finland ! Defendossa ja Krav Magassa 18v. alaikäraja ! (Tapauskohtaisesti voidaan poiketa ikärajoista)

Harjoittelemme Kyokushinkai Tornio ry:n ja Shinkyokushinkai Finland:in alaisuudessa. Sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja periaatteita (Katso molempia yhdistyksiä koskevat säännöt kuvassa alempana) jos meillä harjoittelet. Näiden rikkomisesta on Aina seuraamuksia koskien harjoittelua kanssamme, olet jäsen tai et.

Huomioithan että seura/yhdistys ei vakuuta harrastajiaan, vaan jokainen harrastaa omalla vastuullaan ja vastaa itse omista tarpeellisista vakuutuksista!
Suosittelemme että hankit esim. Defendo-lisenssin, joka sisältää vakuutuksen.

Vastuuvetäjä, yhdistyksen pj. 

Kim Stålfors
P. 044-5000 256
kim@fightersclub.fi

Yhdistyksen osoite

Kyokushinkai Tornio ry , Shinkyokushinkai Finland ry
Pirkkiönkatu 9 A 8
95420 Tornio

info@fightersclub.fi

Pankkiyhteys KARATE

Osuuspankki
Saaja: Kyokushinkai Tornio ry
IBAN:  FI19 5475 0020 1473 72

Pankkiyhteys DEFENDO & KRAV MAGA

Osuuspankki
Saaja: Fighters Club Finland
IBAN: FI64 5710 8320 0256 98

KYOKUSHINKAI TORNIO RY:n säännöt, joita kaikki Kyokushinkai Tornion / Fighters Club Finland:in harjoituksiin osallistuvat sitoutuvat noudattamaan:

 

TREENIPAIKAT:

TORNIO: Putaan Liikuntahallin tatami, Viidankatu 20. Sama sisäänkäynti kuin uimahalliin.

KEMI: Tervahallin tatami. Tervaharjunkatu, Kemi. Prismaa vastapäätä.