Kesän ja syksyn 2021 treenit

Alla vakiovuorot joilla ollaan kesäkaudella 2021 menty. Sen verran muutosta kuitenkin tehtiin kesäkuun puolessa välissä, että nyt junnuvuorot ovat avoimet kaikille junnuille, riippumatta ryhmästä. Näiden lisäksi yleensä lauantaisin on ollut aikuisille Fight Club ulkotreenit Torniossa.

Näillä jatketaan ainakin elokuuhun saakka.

Näiden lisäksi ylimääräisiä ulkotreenejä Torniossa, mahdollisesti Kemissä ja Keminmaassakin

Tässä alla syyskauden (1.8.-31.1.) 2021 alustava suunnitelma.

Treenivuorot Kemin Tervahallilla alkavat meillä syyskuun alussa, Putaan hallila hieman aikaisemmin.
Treenipäivämme ensi lukuvuotena ovat Putaalla siis Ma,Ke ja Pe, Tervahallilla Ti ja Su.

Tämän hetkinen ajatus on, että syksyllä ainoastaan junnuille järjestetään Peruskurssi, Kemissä. Kaikkiin muihin ryhmiin otetaan tuttuun tyyliin non-stop porukkaa mukaan, mikäli on ryhmässä tilaa. Junnut voivat sovitusti suoraan tulla treeneihin kokeilemaan. Aikuisten kanssa normaali käytäntömme, eli ainoastaan tutustumistreenien (tai peruskurssin) kautta. Aikuisten yleisiin treeneihin ei voi tulla suoraan ! Krav Magaan, Defendoon sekä aikuisten Kyokushin karateen mahtuu tällä hetkellä hyvin. Tornion junnujen sekä Ironman Kickboxingin suhteen tilanne on vielä avoin, pystymmekö syksyllä ottamaan lisää treenaajia.

Ilmoittautumiset (klikkaa linkkiä) :
Miten voin aloittaa ? (Aikuiset 13v+)
Junnukarate (9-13v)

Vaikka ryhmä olisi täynnä, niin kannattaa heti täyttää ilmoittautumislomake. Vapautuvia paikkoja tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaan jonossa oleville ! Ja jos jonoon tulee paljon porukkaa, niin pyrimme vaikka järjestämään erillisen peruskurssin tms, jotta halukkaat pääsevät mukaan.

Hyvä tiedostaa että mm.koronatilanne tietenkin voi edelleen tuoda vaikka mitä yllätyksiä syksylläkin, joten jokainen ottaa tietenkin tietynlaisen riskin sen suhteen.Treenimaksuja EI palauteta eikä hyvitetä esim. koronasta johtuvista rajoituksista ja suosituksista johtuvista treenien peruuntumisesta tms.
Toki kuten viime kaudellakin, pyritään tietenkin joka tapauksessa koko ajan järjestämään treenejä jossain muodossa, jotta porukka pääsisi mahdollisimman hyvin treenaamaan. Tilanteisiin ja rajoituksiin toimintaa sopeuttaen.