Peruskurssien päivämäärät lyöty lukkoon !

Vuoden alkuun kaksi Intensiivi Peruskurssia Torniossa: Krav Maga sekä Junnukarate !

Krav Maga 16v. täyttäneille, aloitus Pe 12.1.2024 klo 19.30-21.00.

Harjoitukset Ma klo 19-20, Ke 18-19, sekä Pe 19.30-21.00

Krav Magan Intensiivi Peruskurssin hinta vain 80€. Kesto n.5 viikkoa. Harjoituksia Ma,Ke ja Pe iltaisin Torniossa Putaan Liikuntahallilla. Perjantaisin Peilisalissa, muina päivinä tatamisalissa. Perjantai on alussa se olennaisin treenivuoro, jossa käydään kunnolla yksityiskohtia läpi. Lisäksi voi halutessaan osallistua myös Fight Club-treeniin tiistaisin Kemissä.

✅ Pari kertaa viikossa on ihan hyvä treenimäärä.
✅ Jos laji miellytti, niin peruskurssin jälkeen voi jatkaa harjoittelua 1.8.2024 saakka hintaan 60€
✅ Harjoitusmaksut sisältävät sekä Tornion että Kemin treenit. Peruskurssin jälkeen maksuun sisältyy myös Ironman Kickboxing-treenit !

Peilisalissa voi halutessaan käyttää sisäliikuntatossuja, tatamilla ollaan peruskurssilla paljain jaloin. Varusteeksi t-paita ja liikuntaan sopivat housut. Mukaan pikku pyyhe sekä sandaalit tms. Jalat pestään ennen treenejä, ja sandaaleilla voi puhtain jaloin siirtyä treenitilaan. Juomapullon voi ottaa mukaan. Ennen harjoituksia otetaan pois (tai teipataan urheiluteipillä) korut. Harjoituksissa ei myöskään nuuskaa eikä purukumia.

Peruskurssin jälkeen Pe-vuoro loppuu.
Täytä ilmoittautumislomake nettisivullamme varataksesi paikan Peruskurssilla !

Kaikkiin harjoituksiimme ilmoittaudutaan etukäteen Nimenhuuto-sovelluksen/-nettisivun kautta. Voit hyvin jo etukäteen rekisteröityä sinne tästä

Klikkaa “Liity joukkueeseen”, täytä tiedot ja vahvista saamasi sähköposti. Sen jälkeen voitkin jo ilmoittautua treeneihin 🙂 Nimenhuutoa voi käyttää ilmaiseksi nettiselaimen kautta, tai ladata sovelluksen puhelimeen (4,99€/vuosi).
(Huom: Olethan kuitenkin täyttänyt jo ilmoittautumislomakkeen ? Nimenhuudosta poistetaan henkilöt joilta ei ole tullut ilmoittautumislomaketta)

Junnukarate 8-14 vuotiaille, aloitus Pe 26.1. klo 18-19

Kurssi järjestetään intensiivikurssina, kesto n. 4-5 vkoa.
Treenit Ma klo 17-18 ja Pe 18-19.
Paikkana Perjantaisin Putaan Urheiluhallin Peilisali, muina päivinä tatamisali. Lisäksi parit ylimääräiset 2-3 tunnin treenisessiot parina viikonloppuna. Peruskurssin hinta 80€. Jos laji miellyttää ja haluaa jatkaa harrastusta, niin peruskurssin jälkeen voi jatkaa joko 8-11v. tai 12-14v. ryhmässä, 1.8.2024 saakka hintaan 50€

Varusteeksi t-paita ja liikuntaan sopivat housut. Mukaan pikku pyyhe sekä sandaalit tms. Jalat pestään ennen treenejä, ja sandaaleilla voi puhtain jaloin siirtyä treenitilaan. Juomapullon voi ottaa mukaan. Ennen harjoituksia otetaan pois (tai teipataan urheiluteipillä) korut. Harjoituksissa ei myöskään saa olla nuuskaa eikä purukumia.
Täytä Junnukaraten ilmoittautumislomake nettisivullamme varataksesi paikan Peruskurssilla !