Muutoksia syksylle 2023

Syksylle 2023 tulee muutamia hienosäätöjä:

– Tervahallin poistumisen johdosta Kemin tiistai- treenit Kemi Boxingin tiloissa
– Kemin lauantai-treenit VPK:n tatamitilassa. Samoin mahdolliset tulevat sunnuntai-treenit
– Torniossa pääasialliset treenipäivät jatkossa Ma ja Ke. Samoin mahdolliset tulevat perjantai-treenit
– Karate keskitetään toistaiseksi Tornioon. (Pystymme toki aloittamaan taas Kemissä lyhyelläkin varoitusajalla jos paljon kysyntää. Eli kannattaa ehdottomasti täyttää ilmoittautumislomake tai laittaa viestiä jos kiinnostusta karateen Kemin päässä !)
– Kuntopotkis lopetetaan tarpeettomana. Ironman Kickboxingissa on hyvin toiminut harjoittelu “asiakaslähtöisesti”. Eli treenaamista pystytään hyvin säätelemään porukan sisällä harjoittelijoiden mukaan, kenenkään ei tarvitse pelätä liian kovaa kontaktia tms.
– Krav Maga-treenien painopiste ensi kaudella hieman enemmän Torniossa, ja Defendon Kemissä. (Tämä tapahtunut ihan luonnollisella tavalla nykyisten treenajien aktiivisuuden pohjalta). Molempien lajien treenejä kuitenkin edelleen molemmissa kaupungeissa
– Kickboxingin ja aikuisten Kyokushin karaten alaikäraja jatkossa 14v. (Junnukaratesta voi kuitenkin tapauskohtaisesti siirtyä aikuisten ryhmään treenaamaan jo 12-13 vuotiaana). Kaikissa ikärajoissamme voi olla hieman joustovaraa tapauskohtaisesti, ota yhteyttä jos mietityttää.