STARTTIKURSSIT

Mikä kamppailulaji sopisi sinulle? * Millaista kamppailu- tai itsepuolustuslajien harjoittelu on käytännössä? 

Nyt kaikki voivat ensiksi tutustua harjoitteluun, matalan kynnyksen lyhyellä pienryhmän STARTTIKURSSILLA. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa, ja saat henkilökohtaisemmalla ohjauksella hyvän pohjan kamppailulajien harrastamiselle, ja ymmärrystä itsesuojelun realiteeteista.
Ensisijaisesti toivomme 2-4 hengen ryhmiä, mutta perus STARTTIKURSSEJA järjestetään myös 5-6 hengen ryhmille. (Sitä isommille ryhmille, sekä henkilöille jotka haluavat tutustua lajeihimme ihan yksin, sovitaan tapauskohtaisesti passelit paketit).

STARTTIKURSSIN 10 tunnin aikana voit saada hyvän käsityksen niin Kyokushin KARATESTA, KRAV MAGASTA kuin DEFENDOSTAKIN, ja lisäksi tutustua myös KICKBOXINGIN (=potkunyrkkeily) tekniikoihin. Ennen kurssia sovitaan mihin 2-4 lajiin tutustutaan. Kurssin lopussa voit sitten valita mitä näistä lajeista haluat ryhtyä harrastamaan, eli sinun ei tarvitse heti aloittaessasi päättää lajia. Kurssin jälkeen voit tehdä tietoon perustuvan valinnan, ja sujuvasti siirtyä treenaamaan vanhempien harrastajien kanssa.

*Mikäli tiedät jo etukäteen mikä (1) laji kiinnostaa, ja haluat nopeammin aloittaa, niin on myös mahdollista tulla treeneihimme mukaan parin lajikohtaisen yksityistunnin (1-1,5t.) kautta. Laita asiasta maininta lomakkeen viesti-osioon, niin sovitaan asiasta

STARTTIKURSSIN sisältö:
– kamppailuliikkuminen
– yleisimmät lyönnit ja – potkut
– yleisimmät torjunnat
– itsepuolustuksen teoriaa
– irroittautumista vaarallisista otteista
– turvallinen kaatuminen, perus itsesuojelu maassa, sekä turvallinen ylösnousu maasta
– 2-4 eri lajin ominaispiirteet

STARTTIKURSSILLA saat hyvän perustan muidenkin kamppailulajien harrastamiseen !  Saat kurssilla hyödyllistä tietoa ja kokemusta, siinäkin tapauksessa että lopulta päättäisit, että kamppailulajiharrastuksen jatkaminen ei sinua kiinnosta.

Pienryhmän STARTTIKURSSI mahdollistaa kurssin sovittamisen osallistujien mukaan. Parhaiten toimivaksi on havaittu kurssin jakaminen 3 päivälle + tutustumikerta yhteisiin treeneihin. Kurssi voidaan tietenkin myös vetää esim. perinteisessä 2 treeniä/vko – muodossa, jolloin kesto 4-5 viikkoa. Mutta voidaan hyvin myös vetää se esim. kahtena viikonloppuna, tai vaikka intensiivikurssina yhtenä viikonloppuna. Pienryhmä-muoto mahdollistaa räätälöinnin ryhmän mukaan, sekä aikojen että treenipaikkojen suhteen. Kesällä on mahdollista harjoitella myös arkisin aamulla tai päiväsaikaan. Harjoituksia voi olla sekä sisällä että ulkona.

On myös mahdollista järjestää STARTTIKURSSI ilman lähikontaktia. Tällöin joudutaan toki luonnollisesti hieman muokkaamaan ja esim. tyytymään visuaaliseen malliin ja teoriaan koskien osaa “irroittautumista vaarallisista otteista”.

STARTTIKURSSEJA järjestetään non-stop ympäri vuoden. Heti kun on kiinnostuksensa ilmoittaneita jonossa, niin ruvetaan järjestelemään ja räätälöimään seuraavaa kurssia.
Perinteisiä lajikohtaisia muutaman kuukauden “Peruskursseja” emme tällä hetkellä järjestä ollenkaan.

STARTTIKURSSIT järjestetään lähtökohtaisesti Torniossa, mutta voidaan myös järjestää sopimuksesta Keminmaassa/Kemissä, ja mahdollisesti myös muuallakin. Mahdollista myös sopimuksesta järjestää esim. työnantajan tiloissa työporukalle. Kysy!
Starttikurssin hinta tällä hetkellä 60€/hlö.
Sujuvimmin voimme järjestää aloitukset 1-4 hlölle, silloin on helpointa sopia asiat mm. aikataulullisesti. Haluttaessa pystymme kuitenkin järjestämään STARTTI- tai muita tutustumiskursseja isommillekin ryhmille. Ota yhteyttä niin jutellaan.

STARTTIKURSSIN alaikäraja on 13 vuotta. Huomioi kuitenkin että alaikäisenä on mahdollistaa jatkaa Starttikurssin jälkeen ainoastaan Kyokushin Karaten parissa ! Krav Magassa ja Defendossa meillä on uusille harrastajille 18v. alaikäraja ryhmissämme !
Huomioithan myös että seura (Kyokushinkai Tornio ry/ Fighters Club Finland) EI vakuuta harrastajiaan ja kursseille tai leireille osallistuvia, vaan jokainen osallistuja vastaa itse omasta toiminnastaan ja vakuutusturvastaan !

Ilmoita kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella,

tai kysy lisää ➡️ info@fightersclub.fi tai puh. 044-5000 256/Kim Stålfors

LOMAKKEEN TÄYTTÄMINEN (=”ILMOITTAUTUMINEN”) EI VIELÄ SIDO SINUA MIHINKÄÄN.
OTAMME YHTEYTTÄ ILMOITTAUTUNEISIIN, KARTOITETAAN TILANNE JA KESKUSTELLAAN TOIVEISTA JA VAIHTOEHDOISTA MITEN STARTTIKURSSIN VOISI JÄRJESTÄÄ.
TÄLLÄ HETKELLÄ KESKIVIIKOT EIVÄT OLE MAHDOLLISIA PÄIVIÄ STARTTIKURSSILLE.


    Kyllä, hyväksyn